MENU
Loading
Highlights

postheadericon Privacy Statement

Artikel 1: Algemeen
De website: www.hennyart.nl  is eigendom van Henny Art.
Henny Art houdt zich aan de huidige wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming persoonsgegevens.
Deze privacy verklaring bevat informatie over de doeleinden die Henny Art bij de verwerking van uw persoonsgegevens nastreeft, over het gebruik van cookies en over de wijze waarop u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Artikel 2: Gegevensverwerking
Henny Art verzamelt en verwerkt gegevens over klanten en bezoekers van deze website ten behoeve van haar bedrijfsvoering en om website statistieken te kunnen ontwikkelen en/of bij te werken. Henny Art zal de door u verstrekte informatie nooit doorverkopen of verhuren of op andere wijze gegevens verstrekken aan derden, behalve als Henny Art hier wettelijk toe verplicht wordt.

Artikel 3: Websites van derden
Deze privacy verklaring is niet van toepassing op alle websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Artikel 4: Aanpassingen Privacy Statement
Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Artikel 5: Vragen en informatie
Als u vragen heeft over de manier waarop Henny Art met uw persoonlijke gegevens omgaat of u wilt dat wij uw persoonlijke gegevens wijzigen of verwijderen, dan kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:
U kunt contact met ons opnemen via onze website of een mail sturen naar henny@hennyart.nl

Indien gewenst kunt u ook een brief naar ons sturen:
Henny Art
De Meeren 99
4762 SE Zevenbergen

We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.